Coleman Bijna 100 jaar geleden begon een jongeman met een ondernemersinstinct en veel inzicht lantaarns te produceren in Wichita, Kansas. Zijn naam was W.C. Coleman en het bedrijf dat hij had opgericht zou het leven in Amerika voorgoed veranderen.Een fascinerend verhaal, al zeggen we het zelf, met een historisch belang, verbazingwekkende innovaties en humoristische wetenswaardigheden.


100 jaar later is Coleman wereldwijd marktleider in de outdoor branche. Coleman is een synoniem voor hoge kwaliteit, innovatieve produkten voor zowel de amateur als de professionele kampeerder.
Sportmensen, kampeerders, backpackers, kayakkers, bergbeklimmers en mensen die fulltime buiten leven vertrouwen nog steeds op betrouwbare, duurzame Coleman produkten.

Het merk is in de jaren '60 in de Uk geïntroduceerd en heeft enkele jaren geleden ook zijn intrede gedaan op het Europese continent Coleman is trots op zijn "Western" achtergrond en de Colemen( mensen die Coleman gebruiken in hun werk) zijn onze ambassadeurs.

Coleman produkten worden in meer dan 100 landen verkocht en staan voor natuur, veiligheidsnormen en kwaliteit voor de gebruiker. In het assortiment zitten kooktoestellen werkend op butaan/propaan, lantaarns, koelers van polyproyleen en metaal, tenten, slaapzakken en een uitgebreid range van gereedschappen en accesoires.

Bezoek ook de site van onze sponsor:

Sponsored by :