FoKKER – Het bedrijf

Over Fokker

Fokker Diervoeders, is een vooraanstaand leverancier van honden- en kattenvoeders, welke onder de merknaam Fokker worden verkocht in heel Europa. Al sinds de oorsprong van het bedrijf in 1977, is het uitgangspunt: "het aanbieden van betaalbare, hoogwaardige kwaliteitsproducten".

Onder invloed van de hoge eisen, die de huidige honden- en kattenbezitter aan de voeding stelt, maakt Fokker altijd gebruik van de laatste nieuwe ontwikkelingen. Via kennels en cattery`s vindt voortdurend onderzoek plaats naar de verteerbaarheid en acceptatie van de voeding, vachtontwikkeling en bijvoorbeeld de invloed van voeding op het gebit.

Vanzelfsprekend blijft ook in de toekomst de praktijk onze belangrijkste graadmeter van productvernieuwing en bijsturing. De gezondheid en het welzijn van honden en katten staan bij Fokker steeds bovenaan.


Onze producten

De Fokker Premium en Country producten zijn samengesteld door voedingsdeskundigen én door de mensen uit de praktijk. Dit met als doel om de meest optimale voeding te creëren voor de hond en de kat in elke fase van zijn leven.


De Premium lijn voor hondenvoeding bestaat uit een diversiteit aan producten: van puppymelk en voer voor jonge honden (Puppy/Junior) tot voer voor de volwassen (Adult) en senior honden. Ook speciaalvoeding voor honden met een gevoelige huid of darmen, maar ook voeding voor honden met overgewicht behoort tot het assortiment. Ook voor de kat is Premium voeding beschikbaar, dat afgestemd is op de levensfase en omgeving.

De Fokker Country voedingen bevatten plantaardige en dierlijke ingrediënten. Er zijn 5 Fokker Country producten, variërend van Basic en Dinner tot een Groente- en Allergiemix. Meer informatie kunt u nalezen in de voedingswijzers.

Al onze producten voldoen aan alle eisen die zijn opgesteld door de AAFCO, NRC en FEDIAF. Productie vindt plaats onder de volgende certificeringen: HACCP, GMP petfood en IFS.

Onze herkenbaarheid

Fokker brengt haar producten voortdurend onder de aandacht in de vorm van acties, brochures, via internet,en in winkels. Verder is Fokker erg actief op het gebied van evenementsponsoring. De verschillende activiteiten zorgen ervoor dat Fokker haar onderscheidend vermogen in de markt kan behouden.

Wij rekenen op een lang en gezond honden- en kattenleven. Met Fokker legt u daar de basis voor.

Bezoek ook onze website: of fokker op facebook
Sponsored by :