CAC.CACIB SHOW LEIDEN

24 maart 2007

Hogan (foto zie onder) is zaterdag op de tentoonstelling eerste bij de reuen geworden en kreeg hierdoor zijn vierde kampioensprijs.

Vanaf 24 maart mag hij zich nu Definitief Nederlands Kampioen noemen.

Verslag keurmeester

Een vier en een half jaar oude pinto reu, die een flinke jongen is van een prima type. Hij heeft een duidelijk reuenhoofd, een scharend gebit, krachtige hals-rugbelijning. Goede borstdiepte en een mooie buikbelijning. Goed gehoekt voor en achter met een uitmuntende croupe en staartaanzet. Prima bone met mooie voeten. Heeft een goede vachtstructuur. Vlot elastisch en met stuwing beweegt hij door de ring.

- 1 U.CAC.CACIB, Beste reu

Pool- en Keeshondendag 11 september 2005

Op zondag 11 september is Hogan tijdens de Pool- en Keeshonden dag de beste husky van de show geworden. Dit is zijn rapport: "reu van 3 jaar, uitmuntend type, mannelijk, mag iets zelfverzekerder zijn, scharend gebit, prima bouw en opbouw van het lichaam, goed gehoekt. Hij verkeert in prima conditie, goede vacht structuur en staart. Hij loopt efficient en moeiteloos". Omdat Hogan vorig jaar ook de Kampioensclubmatch van de Siberian husky club heeft gewonnen, heeft hij nog maar 1 overwinning nodig om ook op showgebied Nederlands kampioen te worden. Afgelopen winter liep Hogan in mijn 8 honden team en is daar mee ook Nederlands kampioen geworden. Tevens is Hogan dit jaar 2e reu van de SHKN clubmatch geworden.

Demi

Demi is dit jaar beste teef geworden op de clubmatch van de SHKN 2005.

Kampioensclubmatch 2004

HoganTijdens de Kampioensclubmatch van de Siberian Husky Klub voor Nederland in september 2004 is op de leeftijd van 27 maanden

Hulk Hogan of Severnoi Zemli, zoon van Athabaskan Girl of Severnoi Zemli naar Duke Floris Krilulok Beste Reu, Best of Breed en Beste Sledehond geworden.
Hogan

Verslag keurmeester

Pinto reu , zeer goed gehoekt, ideale proporties, goede beenlengte, correct medium bone, goede polsen en voeten, zeer goede bovenlijn, croupe en staartaanzet en staartdracht met een perfecte sikkelvorm, goede vacht en goed gespierde conditie, prachtige halslengte, hoofd en expressie typisch, goede ooraanzet, sound en lichtvoetig in de beweging, beslaat grond goed.
-1 U, Beste reu, CAC. BOB
-Beste sledehond

Sponsored by :